INFO OPTIBERRY/OPTIBERRY PLUS
OPTIPLUS & OPTIBERRY: BARU. SELAMAT. BERKESAN.APA ITU OPTIPLUS DAN OPTIBERRY?


Ia adalah pemakanan tambahan/supplemen yang berasaskan 6 jenis buah beri. Ia kaya dengan Antosianin iaitu agen anti-oksida yang paling kuat untuk menstabilkan radikal bebas dan seterusnya memperbaiki sel badan yang rosak disebabkan oleh radikal bebas tersebut.

Ia berasaskan 6 jenis beri untuk kesihatan optima - Bilberry Liar, Blueberry Liar, Raspberry, Strawberry, Elderberry dan Cranberry.

APA YANG OPTIPLUS DAN OPTIBERRY BOLEH BANTU?

Hanya dengan satu produk yang sedap, cegah punca penyakit iaitu radikal bebas dan bantu anda optimumkan kesihatan anda dengan 8 manfaat hebat ini:Bagaimana? 
Dengan formula unik dari gabungan 6 jenis buah-buahan beri ini yang menghasilkan "FOOD SYNERGY" :


APA PENGIKTIRAFAN UNGGUL YANG HANYA ADA PADA OPTIBERRY?

1) OPTIBERRY dan OPTIPLUS dilancarkan di Malaysia oleh Menteri Kementerian Perdagangan Dalam Negeri
Optiplus dilancarkan oleh Menteri KPDNKK, Y.B. Dato' Sri Hassan bin Malek di PICC Putrajaya pada 16 Mei 2014

2) OPTIBERRY (end product) telah dikaji dan disahkan berkesan sebagai ANTI-ANGIOGENIC, ANTI-OKSIDA dengan antosainin dan ANTI-CHARCOGENIC oleh PAKAR PENYELIDIKPRODUK dikaji secara saintifik dan disahkan SELAMAT dan BERKESAN oleh 13 universiti terkemuka dunia!

3) Optiberry mempunyai SATU KEUNIKAN HEBAT iaitu kesan anti-angiogenic terhadap sel KANSER (*disahkan oleh kajian di atas).

Apa itu ANTI-ANGIOGENIC? Saksikan ilustrasi ini:
"Cancer cells can release angiogenesis factors, which cause capillaries to grow from blood vessels and receive nutrients from the blood supply, which in turn allows the tumor to grow and cause metastasis. Antiangiogenic compounds can reverse the effects of angiogenesis. This happens by cutting off the blood supply to the tumor, which will cause it to shrink down to a size where the body's immune system can kill off the rest of the cancer."4) APA KATA DOKTOR PAKAR DI MALAYSIA TENTANG OPTIBERRY?
Fakta-fakta research, testimoni dan definite effect yang pasti anda cari! Produk yang hanya boleh didapati di US kini di Malaysia untuk bantu anda. Dengarkan sendiri...SIAPA YANG PERLU AMBIL OPTIPLUS?
  • Semua yang mempunyai radikal bebas di dalam badan masing-masing. KLIK SINI untuk mengetahui tentang radikal bebas, dari mana ia datang, bagaimana ia memberi kesan buruk kepada kesihatan dan bagaimana menurunkan risiko penyakit yang disebabkan radikal bebas ini. Mencegah lebih baik dari mengubati!
  • Mengidap penyakit kritikal seperti penyakit jantung, darah tinggi, pelbagai jenis kanser (payudara, rahim, usus, paru-paru) dan kencing manis. 
  • Mempunyai masalah mata seperti rabun, katarak, glaucoma dan silau. 
  • Menghadapi masalah sakit sendi, sakit belakang, sakit lutut dan sebagainya. 
  • Alahan kepada makanan laut, gout. 
  • Gatal pada kulit, ekzema, kulit berkedut.


APA KEHEBATAN OPTIPLUS?

Ia mengandungi ANTOSIANIN iaitu penemuan terbaru dalam keluarga agen anti-oksida paling hebat zaman ini. 


Ia mengandungi fungsi ANTI-ANGIOGENESIS (ANTI-KANSER) iaitu proses memotong salur darah yang membekalkan makanan kepada sel kanser. Hasilnya sel kanser akan mengecut dan mungkin mati.

• Dikeluarkan oleh INTERHEALTH NUTRACEUTICALS iaitu pengeluar supplemen terbaik dunia.

• Produk kesihatan bertaraf dunia ini telah diuji dan diiktiraf oleh 13 Universiti Perubatan Antarabangsa termasuk HARVARD MEDICAL SCHOOL.

• Ada Halal JAKIM dan kelulusan KKM (kategori pemakanan).

• Tidak perlu banyak jenis. Hanya 1 jenis produk untuk menangani 1 punca penyakit iaitu Radikal Bebas. Peket kecil yang mudah dibawa ke mana-mana. Dengan hanya 1 produk, pelbagai masalah kesihatan boleh diperbaiki."OPTIPLUS - A NATURAL HEALING FROM INSIDE"   *******************************************************************************************************

                      ALAMILAH SENDIRI OPTIPLUS DAN OPTIBERRY.

ALTERNATIF TERBAIK. TERBUKTI SELAMAT. TERBUKTI BERKESAN.


                      Tempah Optiberry / Optiplus sekarang dari Optiplus4u.com.
ATAU HUBUNGI :

"We are not only selling, we are servicing"---------------------------------------------------------------------------------------------------------------