Testimoni Optiplus - Kanser rahim, perut, usus dan paru-paru


Ini kisah Optiplus dan kanser seperti yang diceritakan sendiri oleh bekas penghidap kanser iaitu Puan Rosnani dari Bahau, Negeri Sembilan. Beliau disahkan mengidap kanser rahim, usus dan perut tahap 4 pada tahun 2012. Beliau telah menjalani 2 pembedahan dan kimoterapi, tetapi kanser berulang dan melarat ke paru-paru. 

Pada 1/9/2014, beliau telah diperkenalkan dengan Optiplus oleh rakan beliau. Dalam tempoh 2 minggu selepas pengambilan Optiplus, beliau menjalani kimoterapi kali ke-11 tetapi beliau tidak mengalami kesan-kesan kimoterapi seperti muntah, loya, tak bermaya dan letih lagi. Kini beliau sudah boleh berjoging 2 keliling padang. Dengarkanlah sendiri video ini. Saya sendiri mengalir airmata melihat ketabahan Puan Rosnani dan wajah kesyukurannya apabila berkongsi kisah benar yang beliau disahkan bebas kanser oleh Hospital Ampang baru-baru ini pada 28/11/2014, setelah pengambilan Optiplus secara konsisten selama hampir 3 bulan. Ini memang kisah Optiplus dan Kanser yang hebat. Sesungguhnya, Optiplus menjadi asbab, dengan izin-Nya jua kesembuhan ini berlaku...syukur, alhamdulillah.


Sesungguhnya Optiplus bukan ubat, tetapi Optiplus dibuktikan secara klinikal mempunyai anti-angiogenesis. Apakah itu anti-angiogenesis? Saksikan ilustrasi ini:

"Cancer cells can release angiogenesis factors, which cause capillaries to grow from blood vessels and receive nutrients from the blood supply, which in turn allows the tumor to grow and cause metastasis. Antiangiogenic compounds can reverse the effects of angiogenesis. This happens by cutting off the blood supply to the tumor, which will cause it to shrink down to a size where the body's immune system can kill off the rest of the cancer."

Sebarkanlah kebaikan ini, mudah-mudahan Optiplus akan membantu lebih ramai keluarga dan sahabat tersayang kita yang menderita kanser. Kita berusaha, Dia menentukan.


Saya dan Puan Rosnani. Raut wajahnya memancarkan ketabahan dan nada percakapannya sungguh keibuan. Beliau juga sanggup berkongsi pengalaman secara personal dengan mereka yang memerlukan. Sama-sama kita doakan semoga beliau terus sihat dan bahagia. We love you Puan Rosnani! "OPTIPLUS, HEALING NATURALLY FROM INSIDE"
ATAU HUBUNGI untuk tempahan